Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Emner - selvestebaggio

Sider: 1
1
Firmware og software / Disney plus?
« på: 10.10.2021, 18:52:57 »
Er det mening at Disney plus skal være tilgjengelig på Tesla nå? Eller er det ikke duket for Norge ennå? Kan henvise til denne artikkelen:
https://itavisen.no/2021/07/29/na-har-tesla-fatt-en-rekke-nye-forbedringer-samt-disney/Har versjon 2021.32.21

2
Firmware og software / Tesla model 3 tror den er i Nederland
« på: 10.10.2021, 18:50:55 »
Først av alt; hei alle sammen. Dette er min første post her.


Jeg har en Tesla model 3 LR AWD 2019. Versjon 2021.32.21. Jeg har Premium Connectivity og er derfor koblet op internett via bilens eget nett. Problemet her nå er at bilen min tror jeg er i Nederland. Som jeg forstår det er det et simkort bygd inn i bilen, og dette simkortet er tilknyttet et abonnement i Nederland. Problemet med dette er jo at når jeg skal se Netflix, eller annet innhold for den saks skyld, får jeg ikke alltid lov til det, eller jeg får ikke norsk tekst eller innhold som gjelder for Norge. Det å browse på google.com er jo også slitsomt, ettersom jeg får nederlanske treff i søk. Og hvis jeg går inn på en mer eller mindre internasjonal internettside, f.eks wikipedia.org, kommer jeg inn på den nederlandske versjonen. Nå kan jeg jo se netflix med engelsk tekst, forandre google.com til å gi meg norske søk og forandre språket på f.eks wikipedia til norsk. Og det er ikke slik at jeg føler det er verdens undergang. Jeg overlever. Men dere er sikkert enige i at dette er ubeleilig og rart.


Noen som har erfaringer med dette? Løsning?
Min eneste løsning så langt er å i stedet bruke mobilen som hotspot slik at bilen kobler seg til dens WiFi. Men da betaler jeg i virkeligheten 130 kr for en tjeneste jeg ikke ser poenget i, Premium Connectivity altså. Denne tjenesten skal jo i virkeligheten gi meg så og si fri data når jeg reiser, satellittbilde på navigasjonen samt direkte visualisering på trafikken.


Utover det: Elsker Teslaen min! :D

Sider: 1