Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - Teslalita

Sider: 1
1
Firmware og software / 2019.32.1
« på: 09.09.2019, 22:39:43 »

De kommer relativt tett merker jeg. Det som kan være viktig for noen her er at nå kan du velge alternativ dekkdimensjon.
Det kalkuleres da andre forbruksverdier og rekkevidde/% ved ankomst ved navigasjon blir riktigere.

2
Mange takk for svar. Veldig bra. Da er det mer behagelig på langturer synes jeg.


Eivind

3
Firmware og software / 2019.32
« på: 28.08.2019, 10:00:34 »
Da er det tid for enda en SW oppgradering. Installerte i dag tidlig. Jeg sykler :-) men ser at vi nå har fått Norsk språk. Skal også være forbedret dynamikk ved akselerasjon. Som om det skal kunne gå an ... Noe sikekrhets greier med nøkkelen mener jeg jeg fikk med meg i farta.

4
Har hatt lyse seter tidligere og valgte det igjen nå i tesla men ikke de kritthvite. Det fungerte helt flott  i volvoen med små barn men du bør være litt bevisst. Ikke kjøp ny olabukse og legg ut på langtur. Vaske setene "innimellom" og ikke la de begynne å ta farge fra noe. Gjenstår å se men det bør ikke være noen grunmn til at veganskinnet skal være noe vanskeligere å holde rent.

5
Har i min korte karriere som Tesla eier funnet ut at ikke alle ladere gir like mye effekt til bilen. Har startet lading litt under 20% og like forhold ellers. Flere som opplever dette? Har en 100D og den tar imot mellom 105 og 117KW ved en lader og mellom 80 og 90 ett annet sted.


6
Gode gamle SAAB hadde en gang en mørkleggingsfunksjon som gjorde at du bare så hastigheten om du ville. Synes det er behagelig å ikke ha mye info i displayet men finner ikke noen enkel måte å redusere det annet en å erstattet høyresiden med klokke eller fjerne infoen der. Da hopper energi grafen over til venstre.
Finnes det ???

Sider: 1