Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Emner - bushwakko

Sider: 1
1
eg venter på en TMX 75D nå, og har en BMW i3s fra før av. I den forbindelse tenker jeg å gå for en vegglader som jeg kan bruke på begge bilene. Har sett på TWC, men har kommet over dette issuet: https://blogg.larsfredrik.com/2018/05/lade-bmw-i3-pa-tesla-wall-connector/Jeg har opplevd det selv når jeg ladet BMW hjemme hos faren min som har TWC. Det virker som jeg har 230v IT-nett hjemme, så vil vel få samme problem her. Jeg har da følgende alternativ slik jeg ser det:1. Kjøpe 2 ladere (dyrt)2. Oppdgradere/endre til TN-nett (vet ikke om er mulig, og sikkert dyrt)3. Kjøpe lader som fungerer bra til beggeNoen som har noen kommentarer på alternativene her, eller kan anbefale noen ladere på høyde med TWC, som vil fungere på i3 også?

2
Energi: Powerwall / Ladeboks for Model X og BMW i3
« på: 30.04.2019, 11:38:44 »
Jeg venter på en TMX 75D nå, og har en BMW i3s fra før av. I den forbindelse tenker jeg å gå for en vegglader som jeg kan bruke på begge bilene. Har sett på TWC, men har kommet over dette issuet: https://blogg.larsfredrik.com/2018/05/lade-bmw-i3-pa-tesla-wall-connector/


Jeg har opplevd det selv når jeg ladet BMW hjemme hos faren min som har TWC. Det virker som jeg har 230v IT-nett hjemme, så vil vel få samme problem her. Jeg har da følgende alternativ slik jeg ser det:
1. Kjøpe 2 ladere (dyrt)
2. Oppdgradere/endre til TN-nett (vet ikke om er mulig, og sikkert dyrt)
3. Kjøpe lader som fungerer bra til begge


Noen som har noen kommentarer på alternativene her, eller kan anbefale noen ladere på høyde med TWC, som vil fungere på i3 også?

Sider: 1