Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - AudunB

Sider: 1
1
Model X / Sv: Skistativ Tesla X
« på: 03.07.2020, 17:53:00 »
Hva med en Thule EasyBase: https://www.thule.com/nb-no/cargo-carrier/towbar-cargo-carriers/thule-easybase-_-949000, som du f. eks. kan feste skipose(r) til? Bøylen kan du sikkert droppe/ta av, så får du åpnet bakluken.

Eventuelt kan du lage en kasse du skrur fast til stativet, som du kan ha skiene oppi. Bilen er så bred at det ikke er noe problem, selv med klassisk ski.


Selv har jeg fått laget en 2m bred "flight case" (https://www.flightcasemt.no/ i Lommedalen, Bærum) som monteres på et eldre, flatt, Thule sykkelstativ jeg har. Fungerer helt fint, og da er det kassen som blir møkkete, ikke skiene/skiposene.

Har sett at noen har tatt av sykkelholderne på sykkelstativ, og festet takboks på tvers til rørene som stikker ut, det er også en mulighet. Men skilt og baklys bør man ha bakerst, er ikke sikker på hvordan man løser det, eventuelt.

Du kan også ta en titt på denne: https://elbilforum.no/index.php?topic=37863.msg651702

2
Superlading / Superlading med tilhenger/campingvogn
« på: 03.07.2020, 17:22:20 »
Hei.
Noen superladestasjoner er tilrettelagt for at man kan kjøre inntil, selv om man har en tilhenger på slep. Men i de fleste tilfeller må man rygge bilen inn til ladestolpen.


Finnes det tilfeldigvis en oversikt over hvilke stasjoner som har en eller flere plasser som egner seg for bil+henger? Jeg har forsøkt å bilde-google en del stasjoner, men det er litt ymse hvor godt man kan se alle plassene.


Dette tipper jeg er interessant for flere, nå som vi skal på innenlandsferie denne sommeren...

Mvh
Audun Birkeland

Sider: 1